Termeni de Utilizare

CITEȘTE CU FOARTE MARE ATENȚIE:

ACEST SITE ESTE CREAT SI OPERAT DE RENUNTA LA OCHELARI (Magic Marketing SRL).
NE POTI CONTACTA FOLOSIND FORMULARUL ACESTA.

RENUNTALAOCHELARI.RO OFERA SFATURI SI INFORMATII CARE POT SA IMBUNATATEASCA VEDEREA. TOT CONTINUTUL SITEULUI CAT SI PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE NU TREBUIE SA FIE CONSIDERATE LEGALE SAU SFATURI PROFESIONALE. ACESTE INFORMATII SI SFATURI VOR FI FOLOSITE PE RISCUL CELUI CARE LE FOLOSESTE. TOATE INFORMATIILE DE PE SITE SI DIN PRODUSE PREZINTA DOAR MODUL CUM AUTORUL A REUSIT SA ISI IMBUNATATEASCA VEDEREA SI SA RENUNTE LA OCHELARI.

FOLOSIND ACEST SITE, ESTI DEACROD SI AGREEZI URMATORII TERMENI SI CONDITII, SI LE-AI LUAT LA CUNOSTINTA (NOI PUTEM SCHIMBA ACESTI TERMENI ORICAND, LA LIBERA NOASTRA DISCRETIE. DE ACCEA TE RUGAM SA REVIZITEZI ACESTI TERMENI ORICAT DE DES POTI):

1. TU EȘTI DE ACORD CĂ NU VEI FOLOSI ACEST SITE IN SCOP ILEGAL.

2. CONFIDENTIALITATE SI SECRETE COMERCIALE: AI LUAT LA CUNOSTINTA SI AGREEZI FAPTUL CA CONTINUTUL SI MATERIALELE AFLATE PE SITE, APARTIN RLO. FOLOSIREA CONTINUTULUI ACESTUI SITE SAU MATERIALELE FARA PERMISIA SCRISA A RENUNTA LA OCHELARI ESTE INTERZISA. ASADAR ESTI DEACORD SI AGREEZI FAPTUL CA NU VEI CREA DERIVATE FOLOSIND ACEST SITE SAU PRODUSELE OFERITE DE ACESTE SITE.

3. DISCLAIMER: RENUNTA LA OCHELARI(Magic Marketing SRL) NU OFERA NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL LEGAT DE INFORMATIILE SAU MATERIALELE AFLATE PE SITE. DE ASEMENEA NU GARANTEAZA CA MATERIALELE NU VOR CONTINE ERORI SAU VOR FI EXACTE. MAI MULT, RENUNTA LA OCHELARI NU GARANTEAZA CA VEI RENUNTA LA OCHELARI IN 30 DE ZILE, DEOARCE MODUL DE APLICARE A INFORMATIILOR CADE IN SARCINA UTILIZATORULUI, ȘI REZULTATELE VARIAZĂ DE LA PERSOANĂ LA PERSOANĂ. RENUNTA LA OCHELARI (Magic Marketing SRL) NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE CONTINUT PE CARE IL GASESTI PE SITEURILE CARE TRIMIT SAU PRIMESC UN LINK CATRE RENUNTA LA OCHELARI.

4. TU INTELEGI SI AGREEZI CA INTRODUCAND NUMELE SI ADRESA TA DE EMAIL TE VEI ABONA LA NEWSLETTER CU INFORMATII GRATUITE CARE POT AJUTA LA IMBUNATATIREA VEDERII. NEWSLETTERELE SUNT UN SERVICIU GRATUIT OFERIT DE CATRE RENUNTA LA OCHELARI, SI ACHIZITIONAREA UNUI PRODUS NU ESTE NECESARA.

DACA DIN MOTIVE TEHNICE, ABONATII AU PROBLEME ATUNCI CAND DORESC SA SE DEZABONEZE, NE POTI CONTACTA AICI. PRIN INTRAREA PE SITEUL RENUNTALAOCHELARI.COM AGREEZI CA ITI DORESTI SA TE ABONEZI LA NEWSLETERE, SI CA NU VEI FACE NICI O ACTIUNE IMPOTRIVA RENUNTALAOCELARI.COM.

AGREEZI DE ASEMENEA CA NU VEI FACE NICI O ACTIUNE IMPOTRIVA RENUNTALAOCHELARI.COM IN CAZ DE NEPLACERI IN MOMENTUL CAND SE INTAMPLA SA NU TE POTI DEZABONA, DEOARCE ACESTEA NU ITI PROVOACA PROBLEME FINANCIARE, EMOTIONALE SAU DE SANATATE. AGREEZI FAPTUL CA INTRODUCAND NUMELE SI ADRESA TA DE EMAIL ESTI DEACORD CU ABONAREA LA NEWSLETTER. IN MOMENTUL IN CARE NU MAI DORESTI SA PRIMESTI NEWSLETTERUL NOSTRU, PUR SI SIMPLU APASA UN CLICK PE LINKUL DE DEZABONARE CARE SE GASESTE IN FIECARE NEWSLETTER.

5. INFORMATII DESPRE MARTURIILE CLIENTILOR: TOATE MARTURIILE SUNT ADEVARATE, SI REFLECTA OPINIA SI EXPERIENTA UTILIZATORILOR CARE AU LUAT CONTACT CU PRODUSELE ‘RENUNTA LA OCHELARI’, SI SUNT TRANSMISE VOLUNTAR CATRE RENUNTA LA OCHELARI DE CATRE CLIENTI. DACA DORESTI SI TU SA TRIMITI O MARTURIE CATRE RENUNTA LA OCHELARI, ATUNCI AGREEZI CA ACEASTA DEVINE PROPIETATE EXCLUSIVA A RENUNTA LA OCHELARI. CEEA CE INSEAMNA CA AVEM DREPTUL DE A REPRODUCE, EDITA SI PUBLICA ACEA MARTURIE, CARE VA INCLUDE NUMELE TAU SAU INTIALELE, ORASUL, PROFESIA SAU/SI VARSTA. SE POATE PRIMI UN PRODUS CADOU CELOR CARE TRIMIT O MARTURIE.

6. DACA APLICI TOATE SFATURILE SI EFECTUEZI EXERCITIICILE OCULARE DE MINIM 2 ORI PE ZI SI NU ITI IMBUNATATESTI VEDEREA VOM FI BUCUROSTI SA ACCEPTAM RETURNAREA BANILOR PENTRU CARTEA SI VIDEO-UL ‘RENUNTA LA OCHELARI’ IN TERMEN DE 90 DE ZILE DE LA ACHIZITIONARE. ATAT TIMP CAT NU ESTI MULTUMIT DE APLICATIILE PE CALCULATOR PENTRU PROTECTIA SI IMBUNATATIREA VEDERII POT FI RETURNATE IN MAXIM 30 DE ZILE DE LA DATA ACHIZITIEI.

*TERMENUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR ESTE DE 14 ZILE

*PRODUSELE TREBUIE SA FIE IN STAREA PE CARE LE-AI PRIMIT.
MULTUMIM !

7. ACEST WEB-SITE NU ESTE DESTINAT PENTRU A FI VIZUALIZAT DE CATRE MINORII SAU PERSONALELE SUB VARSTA DE 18 ANI.
ACCESAND ACEST SITE, ESTI DEACROD SI CONFIRMI FAPTUL CA AI O VARSTA DE PESTE 18 ANI.