Stopează acum acest comportament dăunator ochilor tai

Dacă vederea ta este încețoșată, sunt sigur ca practici acest comportament înșelător ce îți deteriorează mai mult vederea!

daunator-ochi

articol scris de Flavius Țurcanu

Multe persoane practică acest comportament pentru a vedea mai bine pe moment, însă acesta este dăunător.

Ei cred ca e ceva normal și se bucură pe moment că văd mai bine, păcălindu-se singuri.

Comportamentul de care îți vorbesc, și repet … este dăunător vederii tale, este MICIREA OCHILOR.

Ce se întâmplă când cineva micește ochii?
Ochii sunt parțial închiși și sunt ușor strânși pentru a vedea pe moment mai clar.

Când ochii sunt parțial închiși, în mod repetat sau pentru o perioadă mai lungă, se creează un stres suplimentar asupra musculaturii oculare ce deteriorează și amplifica vederea ta încețoșată.

De ce acest comportament este foarte nociv și dăunător vederii tale?
Pentru ca este un mod de a vedea ce NECESITĂ EFORT din partea mușchilor oculari.

Este un mod prin care vederea este vătămată dintr-un motiv foarte simplu… acest efort creează stres muscular suplimentar.

Vederea clară și sănătoasă este cea care se face fără efort – doar natural.

Acest obicei de a mici ochii, nu este nici natural, nici sănătos. Medicul oftalmolog William Bates a spus, referindu-se la acest obicei, că „o persoană sănătoasă nu micește ochii, iar când îi micește, nu vede mai bine”.

Ceea ce este perfect adevărat, nu vezi nici o persoana care vede bine sa micească ochii. Apoi, de ce ar face-o, atât timp cât ei văd clar și micind ochii ar vedea încețoșat?

O persoană sănătoasă nu micește ochii, iar dacă îi micește vederea îi este instant afectată, tu de ce ai aplica acest obicei?

De ce crezi ca acest comportament, ce afectează vederea bună, te ajută să vindeci vederea ta încețoșată?

E ca și cum ai pune acidul, care arde pielea sănătoasă, pe o rană deschisă pentru a o vindeca.

La fel este și cu acest obicei nesănătos și dăunător pentru ochii tăi.

De ce este dăunător acest obicei pentru ochii tăi?

Atunci când micești ochii, aceștia sunt RIGIZI.

Rigiditatea ochilor înseamnă AUTOMAT deteriorarea vederii tale. Dacă în natură tot ce mișcă înseamnă că e viu, a fi rigid înseamnă ca e deja mort.

Cu alte cuvinte, vederea ta este pe o cale greșită, se va deteriora și dioptriile tale vor creste.

Mai grav este că atunci când ai acest comportament, pleoapele tale devin rigide. De asemenea și fata, capul, gatul și umerii tai sunt rigizi.

Rigiditatea oculara este un pas mare către deteriorarea vederii.

În mod normal, persoana care micește ochii are întregul corp rigid, fapt ce determina apariția unui stres muscular atât în mușchii oculari cât și în întregul organism.

Pentru a îmbunătăți vederea, trebuie sa eliberezi tensiunea din mușchii oculari, iar prin acest comportament se întâmplă exact opusul…

… și apoi te mai miri de ce vederea ta se deteriorează?

Când micești ochii impresia ta este că vezi mai bine, însă aceasta este o iluzie că vederea ta este mai bună.

Nu numai ca este un obicei dăunător ce nu îmbunătățește vederea, ci chiar o deteriorează!

Mai rău este ca stresul generat de acest obicei dăunător nu afectează doar ochii, ci întregul sistemul vizual. Mai exact, și cele 2 emisfere cerebrale.

Intr-adevar, persoanele care micesc ochii nu sunt mulțumite de calitatea vederii lor și se chinuie să vadă bine. Dar chiar acest efort, de a vedea bine, deteriorează și mai mult vederea.

Cei care vad bine și clar vad fără nici un efort, nici nu se chinuie sa vadă și mai mult, nici nu sunt conștienți ca au obiceiurile sănătoase ce le mențin vederea bună.

Din păcate, efortul de a vedea mai bine nu rezolva problema ta de vedere, ba chiar o agravează și vederea ta se deteriorează și mai mult.

Așadar… STOP!

Care este soluția când ai impulsul de a mici ochii?

comportament-daunator-ochiSoluția este următoarea: CLIPEȘTE conștient de 10 ori pentru a elibera tensiunea din ochii tăi, si vedera ta va fi mai clara.

Toți cei care au o vedere bună și clară clipesc, și nu sunt conștienți de acest lucru.

Clipește și ai să vezi că vederea ta devine mai clară.

Vederea bună și sănătoasa este efectul unor obiceiuri sănătoase efectuate din reflex!

Însă, la polul opus, acest obicei de a mici ochii este unul conștient și implica efort… generează tensiune si stres muscular iar vederea se deteriorează.

Totuși, de ce acei care au o vedere deteriorata și micesc văd mai clar?

Pentru ca atunci când micesc ochii, mușchii oculari se contracta iar globii oculari își schimbă forma – revenind la o forma mai apropiată de cea sferică și imaginea este mai aproape de retina.

Astfel ei văd relativ mai bine și mai clar.

Cei care au o vedere sănătoasă și vad bine, micind ei nu mai vad clar pentru că ochii se alungesc și imaginea nu se mai focalizează pe retină. Imaginea devine astfel încețoșată și neclară.

Vrei să afli care sunt metodele naturale ce îmbunătățesc vederea?

Dacă ești o persoană motivată să îți îmbunătățești vederea, învață care sunt obiceiurile sănătoase ce mi-au îmbunătățit vederea și prin care am renunțat definitiv la ochelari.

Înscrie-te acum la seria de sfaturi gratuite despre obținerea unei vederi sănătoase, completând formularul de mai jos, și fă primul pas pentru a-ți îmbunătăți vederea:

Subscribe for Email Updates Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here. First Name Email* Marketing by