Evită aceste soluții moderne care îți deterioreaza vederea

Acestea sunt cele mai rapide modalități de a deteriora vederea…

vedrea-fara-lentile-de-contact

articol scris de Flavius Țurcanu

Îmi place sa fiu direct și sa iți spun adevarul, chiar dacă câteodată este dureros.

Asa am sa fac și acum.

Dacă vrei sa obții o vedere clară și sănătoasă îți prezint 3 metode moderne care deteriorează rapid vederea și iti voi explica de ce sa le eviți.

Aceste metode sunt prezentate ca fiind singurele soluții pentru a-ți corecta vederea. Așa și este, ele corectează doar ‘ceva’ la ochii tai, însă nu vindeca vederea.

Este o MARE diferență intre a corecta și a vindeca.

A corecta înseamnă că se face ceva superficial și mai ales artificial ca sa fie mai bine pe termen scurt, însă cauza reala nu este rezolvată.

În cazul văzului tău, vezi mai bine după ce folosești aceste soluții moderne, însă vederea ta nu este vindecata.

A  vindeca înseamnă implicit a rezolva cu succes și natural cauza ce a deteriorat vederea ta. Doar astfel ai o vedere clară și sănătoasă, folosind ochii tăi.

Cele 3 soluții moderne pe care să le eviți

Hai să luam pe rând aceste metode corective și îți voi explica de ce să le eviți.

Metoda corectivă #1: Ochelarii corectivi

Aceștia mai sunt cunoscuți mai ales ca ochelari de vedere, pentru ca odată folosiți oferă instant o vedere buna. Insa aceștia corectează doar viciul de refracție apărut in urma modificării formei globilor oculari.

Forma globilor oculari este un efect al faptului ca mușchii oculari sunt tensionați.

Atât timp cât aceasta tensiune nu este eliminata, ochii nu pot reveni la forma sferica, deci nici vederea nu se vindeca.

Oricât de mult folosești ochelarii, aceștia nu vor elibera niciodată tensiunea din mușchii oculari, deci nu vor vindeca cauza.

Ochelarii nu doar ca nu eliberează tensiunea oculara, dar determina acumularea suplimentara de tensiune în mușchii ochilor – ceea ce înseamnă deteriorarea vederii tale, cresterea dioptriilor si necesitatea unei alte perechi de ochelari cu dioptrii si mai mari.

Metoda corectivă #2: Lentilele de contact

Când au vederea încețoșată, majoritatea persoanelor, în loc sa identifice cauza vederii slăbite, apelează la ochelari sau la soluția si mai moderna, lentilele de contact.

Acestea sunt cel putin la fel de dăunătoare vederii tale ca și ochelarii, mărturie fiind multitudinea de cazuri în care apar iritații sau dureri ca urmare a procesului de „adaptare” a vederii la aceste lentile de contact.

Foarte interesat, asa e? Ochii si vederea ta trebuie sa se adapteze la aceste cârje, in nici un caz invers – ca sa te ajute măcar un pic sa iti corectezi cu adevarat vederea…

Apoi, ca urmare a folosirii lentilelor de contact, pot apărea următoarele probleme:

  • Infecții și abrazarea corneei
  • Distorsiunea corneei
  • Iritarea ochilor și a pleoapelor
  • Lipsa de oxigenare a corneei
  • Uscarea ochilor
  • Inflamarea pleoapei superioare

Pe lângă aceste simptome nefaste, folosirea lentilelor de contact influențează si interferează cu obiceiurile sănătoase ce îmbunătățesc vederea cum ar fi CLIPITUL.

Soluțiile artificiale tratează un efect al problemei de vedere, și nu eliberează tensiunea din mușchii oculari.

Când lentilele sunt purtate, acestea fiind un obiect străin in ochi, fac ca ritmul clipirilor sa scadă, având următoarele efecte secundare:

  1. Ritmul normal și sănătos de clipire scade, ajungând să clipești din ce în ce mai rar și…
  2. Nivelul de secreții lacrimale scade și ajungi sa folosești în schimb lacrimi artificiale
  3. Mișcările oculare sunt blocate, amplificând tensiunea musculara și astfel vederea se deteriorează.

Astfel, în timp, se ajunge la purtarea „cârjelor” optice din ce în ce mai puternice pentru dioptrii din ce în ce mai mari.

De ce se întâmplă acest lucru?

Pentru că, asemenea ochelarilor, acestea NU tratează cauza fizică a vederii tale slăbite, nu eliberează tensiunea oculară și vederea ta se deteriorează.

Metoda corectivă #3: Operațiile oculare

Aceste operații oferă un rezultat minune, în câteva minute „ți se înlătură ceața de pe ochi” și vezi bine și clar.

Operațiile constau în înlăturarea unei mici porțiuni din cornee, permițând razelor de lumină să se focalizeze mai aproape de retina. Astfel imaginea este mult mai clară.

Întrebarea mea referitor la operațiile oculare este: Cât de vindecat te simți când ți se taie o bucată din tine?

imbunatatirea vederii fara ochelari

Doar se taie o mică bucată din cornee și astfel razele de lumină se focalizează mai bine pe retină, însă cauza fizica – globii oculari au aceeași forma modificata și tensiunea din mușchii oculari, este încă prezenta.

Asadar, cauza fizică a ochilor tăi nu este vindecată, tu te consideri vindecat?

Vederea se deteriorează în timp folosind aceste metode moderne …

Corpul știe că pentru a avea o vedere clara este similar cu lipsa tensiunii din mușchii oculari.

În momentul când tu vezi clar, cu ajutorul ochelarilor, lentilelor de contact sau al operației, organismul tău știe ca tensiunea din mușchii oculari este încă prezenta și îți transmite un mesaj în felul următor:

  • Încețoșează vederea si mărește dioptriile pentru a te atenționa ca ceea ce faci nu este deloc natural, si sa rezolvi cauza adevărata!

Așadar, aceste soluții rapide corectează doar viciul de refracție, însă tensiunea oculara nu este eliberata.

Atât timp cât aceste metode moderne nu eliberează tensiunea din mușchii oculari, si după ce ii porți nici nu vezi mai bine, concluzia e una singura…

acestea îți deteriorează vederea!

Care este SOLUTIA?

Sunt sigur ca vrei sa înveți cum sa iti îmbunătățești vederea cu adevarat, asa ca te invit sa te înscrii la seria de sfaturi gratuite, ca sa ai o vedere mai buna, prin formularul de mai jos:

Subscribe for Email Updates Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here. First Name Email* Marketing by