Despre Flavius Țurcanu

Salut, sunt Flavius Țurcanu.

Vreau să îți vorbesc în câteva cuvinte despre mine și să îți răspund la întrebarea: „Cine este Flavius Țurcanu?”

Sunt o persoană obișnuită, care a decis să reia controlul asupra sănătății vederii sale, ca să văd clar oricând și la orice distanță aș privi.

Nu te voi plictisi cu o grămadă de detalii, însă a fost un moment în viața mea când nu recunoșteam lumea pe stradă.. eram spre finalul facultății și am început sa port ochelari.

În urma unui control de rutină mi s-a spus că am probleme cu vederea și că trebuie să port ochelari, urmând ca peste 1 an să renunț la ei. Dioptriile pe care le aveam atunci erau de 0.5 dioptrii la ochiul stâng şi 0.75 dioptrii la ochiul drept.

Dioptii Flavius Turcanu - primul consult

Eu am crezut că voi renunța la ei și că îmi voi recupera vederea – însă în mai puțin de 1 an …

.. vederea mea s-a deteriorat și mai mult.

Mai exact, de la 0.5 dioptrii la 1 dioptrie la ochiul stâng și de la 0.75 dioptrii la ochiul drept, la 2.25 dioptrii.

consultul-2-flavius

Acest lucru mi s-a comunicat la următorul consult oftalmologic pe care l-am efectuat în mai puțin de 1 an de zile. Mai exact, în 11 luni vederea mea s-a deteriorat atât de mult încât dioptriile s-au dublat la ochiul stâng și s-au triplat la ochiul drept.

Acest lucru m-a frustrat sau, mai bine zis, m-a revoltat.

Întâmplător, în acea zi m-am întâlnit cu un prieten, student la medicină la acea vreme, care mi-a spus că a auzit că se poate îmbunătăți natural vederea însă este nevoie de perseverență și răbdare și să mă interesez de exerciții oculare.

„Bine. Mi-am spus… voi găsi soluția.”

Am început să citesc o carte, cumpărata prin Internet și, cu toate că am aplicat foarte rar exercițiile din carte, au apărut mici rezultate. Apoi am fost la un curs despre îmbunatățirea vederii și mi-am promis că o sa aplic acele sfaturi ca sa renunț la ochelari …”oricât timp ar lua!”.

Ei bine, nu a fost deloc ușor. Chiar dacă am renunțat la ochelari în 26 de zile, aplicând sfaturile din cartea pe care o citisem și de la cursul urmat și nu mai aveam nevoie de ochelari, nu eram pe deplin mulțumit.

Întradevăr, am ajuns in 26 de zile să am -1 dioptrie la ochiul drept de la -2.25 și aproximativ -0.25 dioptrii la ochiul stâng de la -1 dioptrie. Toate aceste valori dioptrice au reieșit folosind un calcul matematic simplu învățat  la ora de fizica, dioptria  = 1 / distanta focala.

După cum ziceam, nu eram pe deplin mulțumit de rezultatele avute și nu a fost ușor „să descopăr” cum se vindeca vederea natural și complet.

Mă deranja gândul că trebuie să fac mereu exerciții oculare pentru a menține o vederea bună, mai ales că înainte de a mi-se deteriora vederea, vedeam foarte clar și nu efectuasem exerciții oculare.

Așa că am petrecut următorii 4 ani citind o grămadă de cărți, ascultând cărți audio și am fost la multe seminarii despre sănătate pentru ca să învăț cum să-mi vindec în totalitate vederea.

Când am fost la urmatorul consult oftalmologic

După 6 luni din momentul când am renunțat definitiv la ochelari, timp în care am continuat sa fac mult mai rar exercițiile oculare, să aplic o serie de obiceiuri sănătoase pentru vedere și începusem să mănânc mai sănătos, am decis sa ma duc sa vad ce îmi spune și doctorul oftalmolog.

Am făcut acest pas şi pentru că multe persoane mă întrebau dacă am o dovada că dioptriile mele au scăzut, asa că m-am dus la un consult oftalmologic.

Imediat după ce îmi testează vederea îmi da verdictul, îmi spune valorile… ca am 0 dioptrii la ochiul stâng si -0.25 la ochiul drept, vezi poza de mai jos.

consultul-3-flavius

Cu cât am studiat și am învățat mai mult, cu atât mai mult am conștientizat că vederea nu se poate vindeca doar cu exerciții oculare.

După cum îți povesteam, am petrecut ani în care am testat și am cheltuit o grămadă de bani pe diferite metode de îmbunătățire a vederii, iar acum pot să spun că am o vedere sănătoasă și clară. Iar dacă simt cumva ca vederea mea dă semne de oboseală sau deteriorare, știu cum să acționez instant pentru a o vindeca.

Ca să scurtez povestea, am învățat care sunt cauzele care generează problemele de vedere de la oameni ce au studiat ani de zile sănătatea umană prin alte metode decât cele moderne.

Adevărata realizare a venit când am început sa înțeleg și să conștientizez rolul gândurilor și emoțiilor asupra sănătății vederii mele.

Între timp însă, mi-am dat seama ca sunt o serie de obiceiuri sănătoase care mențin vederea bună și clară și altele care o deteriorează.

Odată ce am învățat toate aceste principii, am putut sa îmi vindec și alte probleme de sănătate, nu doar cele de ochi.

Acum vreau să te învăț tot ce știu și să te scutesc de a pierde timp și bani şi de a experimenta stări emoționale neplăcute, care pot apărea din cauză că nu obții rezultatele dorite în timpul dorit.

Aşa că iți dau un sfat, ai grijă ce gândești și ce îți dorești, se va întâmpla!

Un alt aspect pe care l-am învățat despre îmbunatățirea si vindecarea vederii este că aceste principii de vindecare a vederii se aplică atât în vindecarea celorlalte boli oculare, și chiar asupra relațiilor interumane.

De ce ai crede ca te-aș putea ajuta?

Ceea ce îți spun, atât pe site, cât și la programele create, nu mă aștept să crezi și nici nu recomand asta.

Ce îți recomand însă este să parcurgi și să procesezi critic informațiile. Astfel ai să vezi cât de aproape ai fost mereu de a-ți vindeca vederea însă nu erai conștient de aceste aspecte.

Poți să le încerci pe toate fără nici un risc.

De ce spun acest lucru? Pentru ca toate programele create au o garanție de satisfacție de 100%. Dacă nu simți ca vederea ta se îmbunătățește, primești toți banii înapoi fără nici o întrebare.

E adevărat, vei plăti pentru ele doar dacă simți că te ajută să îți îmbunătățești vederea, altfel – primești toți banii înapoi. Tot ce ai de pierdut este vederea încețoșată și perechea de ochelari sau de lentilele de contact pe care le porți.

Vei afla din programele create că nu sunt interesat de soluțiile de moment care te ajută doar pe termen scurt. Îmi plac soluțiile care rezolva cu adevarat cauza problemei de vedere și, mai mult, sunt adevărate indiferent de context.

Doar așa poți obține rezultate serioase.

După ce ai sa testezi aceste principii și ai sa vezi ca funcționează, poți sa crezi în mine.

Sunt o persoana obișnuită, cu bune și rele, care acum câțiva ani a fost într-o situație similară cu a ta, când credeam ca vederea mea o să fie captivă ochelarilor.

Acum sunt încrezător că programele mele sunt cele mai bune și sunt sigur că ai sa înveți o mulțime de principii și tehnici care te vor ajuta sa îți îmbunătățești vederea.

Îți doresc succes în drumul spre restaurarea vederii clare,
Flavius Țurcanu